Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (3.48 secunde)
Constructorii doljeni au cheltuit aiurea circa 17 miliarde de lei vechi în cadrul investitiilor realizate prin Proiectul de Dezvoltare Rurala, spune Sorina Georgescu, coordonator pe judet al programului.
Constructorii doljeni au cheltuit aiurea circa 17 miliarde de lei vechi în cadrul investitiilor realizate prin Proiectul de Dezvoltare Rurala, spune Sorina Georgescu, coordonator pe judet al programului.
ori aduc sacose biodegradabile pe care sa scrie clar "biodegradabil" sau "reciclabil", ori aduc pungi din hartie care sa contina 40% material reciclat.Statele Unite, Australia, Taiwan, Bangladesh si Uganda au introdus deja taxe speciale, destul de usturatoare, pentru cei care arunca aiurea pungi de plastic.
Totodata, sustine edilul, 47% din impozitul pe salariu se duce "aiurea". Pe scurt, "Rompetrol nu contribuie cu nimic, nu sustin macar o echipa de fotbal locala, nimic!", mai spune primarul, care este hotarat sa faca plangere impotriva marelui investitor pentru deturnare de fonduri.
"Primim saptamanal teancuri de sesizari facute total aiurea si hilare din partea operatorului Romned, care ne aduce la cunostinta ca, desi a amplasat un numar mare de cosuri de gunoi pe plaja, intampina greutati din partea turistilor care arunca deseurile pe langa pubele si ne cheama pe noi sa ii tragem de mana.
- Anna Lesko, cantareata de succes (desi o parvenita, complet lipsita de talent artistic) sau marele baschetbalist Gica Muresan (un semianalfabet care abia zice doua vorbe) iti arata de ce trebuie sa vorbesti aiurea de sute de euro pe luna la mobil.
Aiurea. Vezi sa nu! Geamurile institutiei sunt inchise, iar usa e pazita. O delegatie a sindicalistilor va urca, mai tarziu, la discutii cu conducerea institutiei.
Noi trebuie sa facem controlul la solicitarea altor organe si il facem cu sau fara documente, facem prin estimare si ne incarcam aiurea cu arierate", a explicat Calinoiu.
"Se platesc aiurea scene de 75.000 de euro, patinoare de 12 milioane de euro, brand-uri de tara plagiate de numai 75 de milioane de euro ori programe fanteziste, precum e-Romania de 500 de milioane de euro", se prezinta in motiune.
De asemenea, nu si-a exprimat nicio parere cu privire la realismul programului de aderare, in contextul actual. "Prognozele care se fac sunt aiurea, pentru ca nu se stie nimeni ce conjuncturi vor aparea.
Nu poti sa-ti faci planuri aiurea. Da, imi doresc. O sa fie. Imi doresc cinci copii. Rep.: De ce? GC:
Guvernul vine si spune ca solutia miraculoasa ar fi sa aducem, de aiurea, manageri care stiu sa fructifice corespunzator in folosul statului, al interesului public, activele.
Ei au stabilit faptul ca, in cauza, se disjung fapte ce ar fi fost comise de prefectul si primarul Brasovului in legatura cu avizul de funtionare. Iata nu doar ca banii se cheltuie aiurea prin primarii, dar edilii calca si pe langa lege.
Aiurea, tot ce trebuie sa faca este sa zambeasca frumos, sa stie sa recite niste poezii si sa dea cu subsemnatul cand si unde li se cere.
Intransigenta din fire, Monica Tatoiu are un profund dispret fata de politicienii astia care se pricep la orice, mahalagii care se baga aiurea in discutie, prost-crescutii care nu lasa pe nimeni sa vorbeasca si prostii care nu iau seama la ce le iese pe gura.
Aiurea! Nu o sa ajunga la puscarie nici Vosganian, nici Videanu. Basescu, in schimb, si-a atins scopul, a mai scos din Guuvern o piesa grea, "armeanul cel rau", caruia ii poarta de mult sambetele.
"Bianca s-a comportat extrem de aiurea cu sefii de la Antena si nu a respectat deloc termenii contractului. A dat declaratii pe la alte posturi de televiziune fara acordul conducerii si a refuzat sa participe la cateva emisiuni din ograda lor.
In ceea ce priveste Interul, acestia au jucat exact ca o echipa mare care nu vrea sa-si consume energiile aiurea intr-o partida cu o echipa mica.
Jiu - Sporting Braga 0-1 (0-0) Gorjenii ar fi meritat un egal Pandurii a fost singura din cele 3 "Eurofantastice" (din nou ziaristii de la publicatiile si posturile TV de specialitate au supralicitat aiurea) care a jucat un fotbal de calitate si care merita sa obtina un rezultat de egalitate.
Aiurea! Nici nu imbatranim si nici nu intinerim, Ramona! Eu m-am născut Lucian Avramescu, la o varsta constanta si cu fixurile mele.
google-analytics.com